loading
Ittukasiup aqq 10, Sisimiut, Greenland, 3911
Man-Fre 08:00 - 17:00
Ittukasiup aqq 10, Sisimiut, Greenland, 3911
Man-Fre 08:00 - 17:00
HISTORIEN BAG
SARFALERISUT APS

Sarfalerisut blev etableret i 2014 af el-installatør Maannguaq Philip Lauritzen med to andre ansatte i firmaet ved sin side. De startede op på Nasiffimmut 2 med værksted, kontor og lager. I dag beskæftiger Sarfalerisut i alt XX medarbejdere. Vi udvikler vores medarbejdere til at tage hånd om vores kunder på den bedste og mest konstruktive måde. VI FØLGER MED UDVIKLINGEN Den teknologiske udvikling inden for el-branchen har taget fart de seneste par år - og vi har fulgt med. Vi kan af denne grund også varetage opgaver med nyere teknologier så som IHC-strømstyring, installation af varmepumper samt bredbånd og video-overvågning.​ Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud.

Maannguaq Philip Lauritzen
Direktør / Aut. El installatør
Vores
Mission Og Vision

MISSION

Vi sikrer, at enhver opgave og ethvert projekt afleveres i den aftalte kvalitet inden for den aftalte tid og til den aftalte pris. Vi tilfører vores kunder og ejere merværdi ved at have kompetente medarbejdere, levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift.

VISION

Vi vil levere unikke energi- og miljørigtige løsninger. Med udgangspunkt i vores kompetencer vil vi udvikle disse løsninger, så de lever op til både markedets højeste krav og vores egne interne kvalitetsstandarder. Vi vil fastholde og videreuddanne de bedste medarbejdere for at udvikle innovationen, motivationen og det højeste kompetenceniveau i branchen. Vi vil optimere vores kvalitet, standarder og arbejdsgange - og på dette grundlag være den mest værdiskabende virksomhed i den eltekniske branche i Grønland.

Vores Kvalifikationer
Vi er et kvalificeret og Autoriseret elfirma

Vi beskæftiger i øjeblikket et team af fuldt kvalificerede elektrikere og en række lærlinge. Vi er registreret hos TEXT HER og derfor er alle vores elektrikere TEXT HER registrerede. Vores mål er at holde vores service høje og vores priser meget konkurrencedygtige.

Vores fordele
Grunde til at du bør ringe til os
Elektriker er din eneste kilde til et komplet udvalg af højkvalitets elektriske tjenester, herunder design/bygning, ingeniørarbejde og vedligeholdelse.
1
24/7 Beredskab

24/7 nødelektriker du kan stole på.

2
Gratis Tilbud

Ja, vi tilbyder gratis vurderinger for elektriske tilføjelser eller udskiftninger.

3
Lavprisgaranti

Vi bestræber os på at tilbyde den laveste pris på markedet

Har du Brug for Hjælp
Med El
Opgaver?

Vores el-reparations- og servicemuligheder tilbydes med stolthed til kunder. Ring til os i dag for at planlægge et gratis serviceoverslag!

Vores Team
Alt vores personale opererer inden for et integreret ledelsessystem for at sikre levering af tjenester, der er på et exceptionelt niveau af kvalitet, pålidelighed og værdi